01020304050607080910111213
Blank Blank Blank Blank Blank Blank Blank

КАРТА ПИЋА

 Жестока пића:

 Пива:
- Виљамовка 0.03 100.00 - Јелен 0.5 140.00
- Вотка 0.03 80.00 - Јелен 0.33 140.00
- Вињак 0.03 80.00 - Лав 0.5 140.00
- Пелинковац 0.03 120.00  - Лав 0.33 140.00
- Домаћа ракија 0.03 80.00 - Точено Лав 0.5 140.00
- Стомаклија  0.03 80.00 - Јагодинско 0.5 120.00
- Домаћа дуња 0.03 100.00 - Туборг 0.5 180.00
- Виски 0.03 200.00 - Никшићко тамно 0.33 180.00
- Кампари 0.05 200.00 - Старопрамен 0.33 180.00
- Вермут 0.100 120.00 - Пилс плус 0.33 150.00
    - Хајникен 0.33 200.00
 Топли напици:    
- Нес кафа 100.00  Вина:
- Турска кафа 80.00 - Розе 0.7 1200.00
- Чај 80.00 - Бели међаш 0.7 1500.00
- Кувано вино 0.2 110.00 - Црни међаш 0.7 1500.00
- Кувана ракија   110.00  - Смедеревка 0.7 1200.00
    - Регент 0.7 3000.00
 Сокови: - Варијант 0.7 2000.00
- Кока кола 0.25 140.00 - Вранац про корде  0.7 1500.00
- Фанта 0.25 140.00 - Вранац врхон 0.7 1200.00
- Спрајт 0.25 140.00 - Жилавка Мостар 0.7 1200.00
- Битер лемон 0.25 140.00 - Тамјаника 0.7 1200.00
- Тоник 0.25 140.00 - Триунф 0.7 3000.00
- Кокта 0.25 140.00  - Грашевина 1/1 600.00
- Боровница 0.2 150.00 - Ружица 1/1 600.00
- Бресква 0.2 150.00 - Вранац 1/1 600.00
- Наранџа 0.2 150.00 - Медвеђа крв 1/1 600.00
- Јабука 0.2 150.00 - Розе 1/1 600.00
- Јагода 0.2 150.00 - Смедеревка Тиквеш 1/1 600.00
- Мулти витамин 0.2 150.00 - Бели међаш 0.2 250.00
- Лимунада 0.2 150.00 - Црни међаш 0.2 250.00
- Ице теа 0.2 150.00 - Шардоне 0.2 250.00
- Гуарана 0.2 150.00 - Вранац 0.2 250.00
- Ултра енерги 0.2 150.00      
- Ред бул 0.2 150.00 - Кисела вода 1/1 150.00
      - Кисела вода 0.2 100.00
Done by Raven 2012